top of page

Hulp bij het aanvragen

Dit is een handige checklist voor het aanvragen van een gratis voorstel bij de Wandartiest. Beantwoord om snel een gratis voorstel te krijgen, alvast de volgende vragen voor jezelf. Hoe meer informatie je voor ons hebt tijdens het gesprek, hoe beter wij je een accuraat maatwerk voorstel kunnen geven.

Wat is het doel van het project (bijvoorbeeld: nieuwbouw, renovatie, verandering van stijl)?

Geef duidelijk aan wat je precies wilt laten doen (stucwerk, timmerwerk, tegelwerk). Vermeld of je eventuele huidige meubels of vloeren hebt die behouden moeten blijven tijdens het werk.

Wat zijn de afmetingen van het project (bijvoorbeeld: lengte, breedte, hoogte)?sopties?

Geef de afmetingen van de ruimte waar het werk moet plaatsvinden. Vermeld of er eventuele obstakels of uitdagingen zijn waar het bedrijf rekening mee moet houden (bijv. moeilijk bereikbare ruimtes of beperkte toegang tot de ruimte).

Heb je een bepaalde stijl of kleur in gedachten? Zo ja, kun je deze beschrijven?

Geef aan welk soort stucwerk, timmerwerk of tegelwerk je precies wilt hebben (bijv. gepolijst stucwerk, houten vloer, betegelde badkamer). Geef eventuele specifieke wensen of eisen aan (bijv. een bepaalde kleur, afwerking of merk van materialen).

Heb je specifieke eisen voor het timmerwerk (bijvoorbeeld: ramen, deuren, trap)? Zo ja, kun je deze beschrijven?

Geef hier je antwoord. Denk goed na over je antwoord, schrijf duidelijk en consistent en voeg eventueel geschreven of visuele voorbeelden toe. Bekijk de tekst goed en zorg ervoor dat je de antwoorden goed begrijpt als je voor de eerste keer de website bezoekt.

Heb je specifieke eisen voor het tegelwerk (bijvoorbeeld: type tegels, patroon)? Zo ja, kun je deze beschrijven?

Geef hier je antwoord. Denk goed na over je antwoord, schrijf duidelijk en consistent en voeg eventueel geschreven of visuele voorbeelden toe. Bekijk de tekst goed en zorg ervoor dat je de antwoorden goed begrijpt als je voor de eerste keer de website bezoekt.

Wanneer wil je dat het project start en afgerond is?

Vermeld of je een bepaalde tijdsschema of deadline hebt waarbinnen het werk af moet zijn.

Heb je een bepaald budget in gedachten? Zo ja, wat is dit bedrag?

Zorg ervoor dat je alle contactgegevens en informatie die het bedrijf nodig heeft om je een compleet voorstel te kunnen maken, bij de hand hebt.

Schermafbeelding-2022-01-04-om-12.47.07.jpg

Gratis voorstel aanvragen

Bedankt voor je interesse in onze diensten. Vul alstublieft het formulier in om een gratis, op maat gemaakt voorstel te ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 48-uur contact met je op te nemen om je wensen voor dit project met je door te nemen. Dit gesprek neemt slechts enkele minuten in beslag en is vrijblijvend. Wij zien ernaar uit om kennis te maken!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page