top of page
Hout tillen

Wie zijn wij?

We zijn een team van jonge, gemotiveerde vakmensen die elkaar tijdens bouwprojecten hebben leren kennen en besloten om onze krachten te bundelen. Zo zijn we samen de Wandartiest geworden.

Wij zijn gepassioneerd over het creëren van mooie wanden en plafonds en we stellen altijd onze eerlijkheid en integriteit op de eerste plaats.

Maar we zijn niet alleen maar serieus bezig op het werk. We zijn ook een hechte groep vrienden die elkaar altijd steunen.


Zo hebben we bijvoorbeeld een keer een klant geholpen die haar huis niet op tijd klaar kreeg voor de verhuizing. We hebben extra uren gemaakt om ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar was en onze klant was ontzettend dankbaar.


Bij de Wandartiest leveren we met trots uitstekend vakmanschap, scherpe prijzen en het vermogen om uitstekende resultaten te leveren met een groot aanbod aan diensten om jou van al je wensen te voorzien.


Wat je project ook is, ons team van professionals staat klaar om je dromen tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

We hopen dat je ons bedrijf wilt leren kennen en dat wij samen kunnen werken aan het creëren van uw droomwanden en -plafonds. Tot gauw!

bottom of page