top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverwandartiest

Badkamerrenovatie voor iemand met twee linker handen

Bijgewerkt op: 19 dec. 2022

Remco deelt graag zijn ervaringen met de Wandartiest tijdens het renoveren van zijn badkamer in Enkhuizen. De verbouwing van een badkamer is vaak een grote klus waar klanten tegenop zien. Het is veel werk en het geeft overlast en troep. Remco besloot daarom om de hulp in te schakelen van ons team, zodat de klus snel en naar volle tevredenheid van hem en van zijn familie en zijn buren kon worden afgerond.


"Toen ik besloot om mijn badkamer te renoveren, wist ik dat ik professionele hulp nodig zou hebben. Ik ben geen timmerman, tegelzetter of stukadoor, dus ik wilde zeker weten dat het werk goed gedaan zou worden. Na wat onderzoek kwam ik uit bij de Wandartiest, een gerenommeerd bouwbedrijf in mijn omgeving.


Ik belde het bedrijf op en legde mijn wensen uit. Ze stuurden meteen een van hun vakmensen langs om mijn badkamer te inspecteren en een offerte op te stellen. De vakman was vriendelijk en professioneel, en hij legde me precies uit wat er allemaal gedaan zou moeten worden en hoe lang het zou duren. De offerte was redelijk en ik besloot om met het bedrijf in zee te gaan.


Op de afgesproken datum kwamen de vakmensen van het bouwbedrijf naar mijn huis om aan de slag te gaan. Ik was blij om te zien dat ze hun werk serieus namen en dat ze vriendelijk en behulpzaam waren. Ze begonnen met het verwijderen van het oude timmerwerk en het plaatsen van nieuwe, stevige planken in de badkamer. Dit ging snel en efficiënt, en ik was onder de indruk van hun kundigheid en vaardigheden.


Nadat het timmerwerk klaar was, begonnen ze met het plaatsen van de tegels. Dit was waarschijnlijk het meest tijdrovende deel van het werk, maar ze bleven geduldig en zorgvuldig te werk gaan. Ze legden de tegels precies zoals ik het wilde, en het resultaat was prachtig. Ik was blij met het eindresultaat en ik ben blij dat ik dit bouwbedrijf heb ingehuurd om dit werk te doen."


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page