top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverwandartiest

Dunpleisteren en airless latex spuiten van nieuwbouw

Nieuwbouw woning gekocht, wat nu?


Bij de aankoop van een nieuwbouw woning komt veel kijken. Zo wordt vanuit de aannemer altijd “behangklaar opgeleverd” dit houdt in dat de wanden zijn afgewerkt met een basis stuclaag die nog niet glad genoeg is voor het verven. Plafonds worden meestal als kaal beton afgeleverd of met spack afgespoten.

Dit is het perfecte moment dat je een stukadoor kunt gaan inschakelen


Door de komst van nieuwe techniek en ontwikkeling in de nieuwbouw is dunpleisteren ontstaan.


Dunpleisteren is een manier van stuccen waarmee je een dunne laag (0-1) mm aan airless dunpleister op de muur of plafond spuit d.m.v. een airless dunpleister stucspuit.


Wij gebruiken hiervoor de beste airless spuit die er momenteel op de markt is, de GBT 500. Door de hoge druk kracht die deze airless stucspuit bezit kunnen wij een heel huis in enkele dagen voorzien van super strak stucwerk.


De voordelen van dunpleisteren:


  • Direct droog en klaar om gespoten te worden met onze latex wit

  • Super strak en egaal

  • In een fractie van de tijd opgeleverd in tegenstelling tot traditioneel stuccen

  • Veel voordeliger in prijs

  • Geen rommel van zakken stuc


Alleen maar voordelen tot nu toe!Toch zijn er een aantal Fabels over dunpleisteren die we willen verduidelijken:


Zo zouden ge-dunpleisterde wanden minder sterk zijn dan normaal gestucte wanden? dit is onjuist. Beide zijn stuc producten welke even sterk zijn qua hardheid.


Dunpleisteren kan niet over spack gespoten plafonds? Jawel, dat kan wel! Wij hebben een techniek ontwikkeld waarmee ook plafonds met spack verspoten super snel gedunpleisterd kunnen worden.Dunpleisteren is een echt een vak wat vele jaren kost om te goed beheersen, iets wat onze stukadoors absoluut tot in de puntjes beheersen. Ons team bestaat uit 5 super gedreven vakmannen die iedere dag met veel plezier en passie huiseigenaren blij maken met super strakke witte wanden en plafonds.Ben je daarnaast nog op zoek naar een betrouwbare schilder, tegelzetter of timmerman waar je echt op kunt bouwen?Wij beheersen iedere discipline van de afbouw en zijn continue bezig met innovatie en ontwikkeling op ons vakgebied.


Heb je een nieuwbouw woning gekocht en ben je op zoek naar een snelle en betaalbare oplossing voor de afbouw van jouw nieuwe huis waarbij er pure kwaliteit wordt afgeleverd? Neem dan contact met ons op. Ons team neemt binnen een uur contact op om jouw project te bespreken.

137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page