top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverwandartiest

Oud ontmoet nieuw bij de renovatie van een boerderij

De renovatie van een boerderij in Zaandam was een enorm project. De vraag naar duurzame materialen en technieken blijft maar stijgen en we wilden het project aanpakken op de meest efficiënte en kwalitatief hoogstaande manier mogelijk. Dat vraagt o

m een combinatie van oude en nieuwe technieken.


Onze klant had duidelijke wensen: ze wilde dat het stucwerk opnieuw werd aangebracht en dat er afbouwwerk werd gedaan om de boerderij op te waarderen. Ze wilde ook dat we gebruikmaakten van duurzame materialen en energiebesparende technieken, omdat ze zich zorgen maakte over haar carbon footprint.


We begonnen met het verwijderen van het oude stucwerk en het voorbereiden van de muren voor het nieuwe stucwerk. Dit betekende het opvullen van scheuren en het aanbrengen van een primer om ervoor te zorgen dat het nieuwe stucwerk goed zou hechten.


Vervolgens hebben we het nieuwe stucwerk aangebracht met behulp van een mix van traditionele en moderne technieken.


Voor het afbouwwerk hebben we gebruikgemaakt van duurzame materialen, zoals bamboe vloeren en houten planken gemaakt van gerecycled hout. We hebben ook zonnepanelen geïnstalleerd om de boerderij van duurzame energie te voorzien.


Tijdens de renovatie van de boerderij in Zaandam hebben we gebruikgemaakt van de nieuwste stucwerkapparaten op de markt om het werk zo efficiënt mogelijk te voltooien. Dit betekende dat we gebruikmaakten van moderne spuitapparatuur om het stucwerk op de muren aan te brengen, wat leidde tot een snellere afwerking en een gladder eindresultaat.


Ook hebben we kunststof mallen en afdekfolie gebruikt, om ervoor te zorgen dat het stucwerk op de juiste plaats bleef en dat er geen rommel op de vloer of andere oppervlakken terechtkwam.


We gebruikten lasergeleiders om ervoor te zorgen dat alle lijnen recht waren en dat we een onberispelijke afwerking hadden. Dit was vooral handig bij het afwerken van hoeken en randen, waar het moeilijker is om het stucwerk met de hand aan te brengen.


In het algemeen was het gebruik van deze moderne technieken en materialen een grote hulp bij het snel en efficiënt voltooien van het renovatieproject, en we waren blij dat we ze konden gebruiken om de boerderij op te waarderen.


In totaal heeft het project ongeveer drie maanden geduurd, en we zijn erg trots op het eindresultaat. De boerderij ziet er niet alleen geweldig uit, maar het is ook duurzamer en energie-efficiënter dan ooit tevoren. En we hebben ons aan de wensen van de klant gehouden, dus we konden ons project met een glimlach afronden.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page