top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverwandartiest

Stukadoors niet te vertrouwen? Ervaar zelf dat het anders kan

Eric Koning uit Wormer werkte in de bouw vaak samen met stukadoors en hield daar negatieve ervaringen aan over. Hij vertelt je graag over zijn ervaringen met de stukadoors van Wandartiest en hoe hij zijn beeld van stukadoors heeft moeten bijstellen.


"De stukadoors zijn bij mij in huis net klaar. Jarenlang heb ik als elektricien gezeurd over hoe onhandig en onbeschoft de meeste stukadoors zijn op de bouwplaats en hoe slecht zij zijn in samenwerken. Wij noemde ze spottend 'muurvarkens'. Maar ik werd blij verrast door de mannen van de Wandartiest.

Ik moest dringend iets laten stuken in mijn huis, dus besloot ik om het risico maar te nemen en de Wandartiest te bellen. De vakmannen die bij mij aan de deur stonden, waren vriendelijk, netjes en professioneel. Ze legden me precies uit wat ze gingen doen en hoe ze het gingen aanpakken, en ze hielden zich aan hun afspraken.


Maar het mooiste was nog hoe snel en efficiënt ze te werk gingen. Terwijl ik dacht dat het dagen zou duren voordat mijn renovatie gereed zou zijn, waren de wanden in slechts enkele uren gedaan. De muren waren gewoon glad, zonder een oneffenheid. Maar wat nog beter was, was de prijs. Ik was bang dat ik een fortuin zou moeten betalen, maar de Wandartiest was zeer betaalbaar.


Als ik ooit weer een stukadoor nodig heb, dan zal ik zeker denken aan de Wandartiest."

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page