top of page

Stucwerk van de Wandartiest

Stucwerkstijlen van de Wandartiest

Als het gaat om specifieke materialen en stijlen, kan het Nederlandse stukadoorsbedrijf je verschillende opties aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor traditioneel pleisterwerk, waarbij de stukadoor gebruik maakt van pleister of gips om de wanden of plafonds glad te maken. Dit is een tijdloze en elegante optie die geschikt is voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Daarnaast kun je kiezen voor glasvezelversterkt pleisterwerk, wat een stevige en duurzame optie is die minder kans op scheuren geeft dan traditioneel pleisterwerk. Geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers of keukens.

Een andere optie is stucwerk, waarbij de stukadoor gebruik maakt van kunststof of cement om de wanden of plafonds glad te maken. Dit is een moderne en duurzame optie die geschikt is voor bijvoorbeeld hightech interieurs.

Stukadoor en afbouwbedrijf de Wandartiest je ook adviseren over verschillende stijlen en afwerkingen, zoals bijvoorbeeld een marmerlook of een structuurlaag voor extra textuur en diepte. De stukadoors helpen je om de perfecte afwerking te kiezen voor je interieur en persoonlijke stijl. Laat de Wandartiest het renovatieproject volledig uitvoeren: glad stucwerk voor wanden en plafonds, origineel en praktisch tegelzetwerk, timmerwerk en afbouw worden dan volledig door ons verzorgd.

Buildings Close Together
bottom of page